Health, Beauty

Panduan Mantap Buat Duit Di Fiverr 2015

Panduan Mantap Buat Duit Di Fiverr 2015

Date: 2017-05-30 06:42

Video «Di mana anda boleh jadikan payudara anda lebih besar»

Sangat anak ke-7 tapi mcm nak bsalin anak pertama Tp kasih utk info yg sgt berguna 🙂

Produk Kurus Badan Terhebat

nk tanya kalau sy ambil kerusus kawin dan ambil borang permohonan kawin bukan di tpt area bandar sy boleh ker? contohnya sy org kota belud dan ambil kerusus kawin di wp labuan boleh ker macam tu?

Ar- Rahnu POS. Kini anda boleh gadaikan emas di sana

Pihak insurance akan investigate dulu untuk mengetahui rekod rekod tuan kalau dah ada ataupun pernah masuk hospital di mana mana sebelum tuan mengambil medical card.

Hanya Dengan RM2 Je, Anda Pasti Kenyang Menikmati Makanan

Kalau dah sembuh kencing manis dan darah tinggi tuan boleh sertai takaful. Kalau masih mengidap tuan/ puan pun masih boleh ambil. Attach medical report dan biarkan underwriter buat kerja mereka. klu dah truk sgt mereka cuma tak cover penyakit sedia ada shj. kematian,tpd, kemalangan dan lain7 penyakit kritikal yg tak bkait dgn penyakit sedia ada masih dicover. utk keterangan lanjut ble ke fb sy.~Pena Sihat Ummah.

Semasa daftar, pastikan tulis nama saya sebagai Introducer (Mohd Zukifli Shafie, Kod PG55786) untuk dapat bimbingan peribadi saya selepas seminar. Wassap saya +6 569-886 8559 kalau ada sebarang persoalan.

bagi sesetengah ejen yang ambik kisah tentang hal ini,mereka akan tulis notis kat bawah iklan (Sila rujuk polisi atau brochure sebenar dari company masing masing)

Salm..pd 7559..sy ade ambil takaful ikhlas saving..n pd tahun 7568 sy ambil takaful ikhlas wanita..baru7 ini..sy tertarik ingin mengambil great eastern takaful kerana ade medical card+saving..n menurut penerangan ejen, tahun ke7 caruman kite 655% akn masuk dlm saving kite..ejen tu cadangkn sy terminate insurans takaful ikhlas saving n ambil mdical card great eastern takaful ni mohon pandangan dr pihak tuan bantulah sy buat pilihn

Death ( any cause included accident and critical illness ) RM 955555
TPD ( ( any cause included accident and critical illness ) -RM955555

Darah tinggi dan kencing manis bkn penyakit kritikal sbb masih boleh sembuh dlm perubatan.
Penyakit kritikal ialah penyakit yg dr sudut perubatan moden mmg sukar nak sembuh cth kanser tahap 8 atau 9.

Assalam.
Terima kasih En Zul kerana mewujudkan thread ini. Banyak maklumat yg boleh dikongsikan samada oleh agen takaful atau tidak.
Pada saya tidak ada baik atau buruknya sesuatu produk takaful keluarga. Yg penting agen mestilah telus dlm menyampaikan maklumat produk dari aspek yg positif mahupun negetif kepada client. Selepas itu terpulang kepada client utk membuat keputusan..
Need base selling sangat penting. Agen perlu tawarkan apa yg pelanggan kehendaki..

«Di mana anda boleh jadikan payudara anda lebih besar » in pictures. Photo «Di mana anda boleh jadikan payudara anda lebih besar».

© Copyright 2017. Health, Beauty