Health, Beauty

Cara menggunakan mesin ATM

Cara menggunakan mesin ATM

Date: 2017-05-30 05:54

Video «Can you besarkan payudara anda menggunakan iodin»

assalamualaikum..saya nak tak ada akaun maybank tetapi saya nak transfer wang kepada akaun orang lain sama tak degn cara di atas

Panduan lengkap pendaftaran perniagaan di SSM (Suruhanjaya

ejam sy nk btanya mmbuat bengkel kenderaan sy hendak mndaftar ssm atas name bengkel atau name sy pensendiri.

Second time saya renew kat SSM pun kena denda gak.. tapi lupalah kadar bayarannya elok en. din check ngan SSM sebab saya bukan pegawai SSM :D.. Renew sekejap je siap

Penerangan hairul sgt mantap. mudah difahami. Tqvvvm. Saya ada 7 kemusykilan:
6) pekerja kerajaan boleh ke daftar syarikat guna nama sendiri?
7) saya baru nak mula perniagaan kecil7an dirumah je ( buat roti dan kek ). Pd pandangan hairul perlukah saya daftar perniagaan

Mesin Cash Deposit tidak memerlukan kad atm atau akaun bank di bank berkenaan, cuma perlu bawak duit dan nombor akaun bank penerima saya.. dan follow step7 diatas.. Cuba baca semula artikel ya. 😀

heyy i 8767 ve been to cimb cash deposit machine but it 8767 s different from maybank one the name is not shown!! i takut gila tau tak XDD can you make a thorough tutorial for cimb one??

Saya memang bernasib baik kerna nama pertama iaitu Star Creative Center belum lagi digunakan oleh mana-mana perniagaan di seluruh Malaysia dan diterima. Seterusnya isikan nama, alamat dan no kad pengenalan anda. Jenis Perniagaan yang dijalankan tersebut ialah penerangan tentang perniagaan anda.

Mesin deposit memang tiada pindahan ke bank lain..
tapi kalo mesin ATM, sesetengah mesin ATM sediakan kemudahan pindahan ke bank lain.
tapi mesti ada kad atm bank terlebih dahulu.. 😀

saya pernah juga terlupa password ATM.
cuma perlu pergi kaunter pihak bank dan bawa kad pengenalan sahaja.
tak perlu photostat apa7 nanti diarg uruskan.. tq..

thnx sgt7 kat hairul coz lps baca ni br sy ye je cari kod perniagaan n mcm7 plak yg jmp smp xtau mane so sy dh fhm7 sgt n rabu ni sy akn trus ke ssm ! tqvm

«Can you besarkan payudara anda menggunakan iodin » in pictures. Photo «Can you besarkan payudara anda menggunakan iodin».

© Copyright 2017. Health, Beauty